PROGRAMA

Koralinė A salė:

15:00 Kaip spalvos veikia maisto skonį? Spalvų ir patiekalų derinimas. Tomas Olechnovičius, „Tork“ atstovas

Koralinė B salė:

15:00 Laukiniai valgomi augalai lietuviškiems desertams.Ieva Šidlaitė, knygos „Natūralus rauginimas“ autorė.

Koralinė A salė:

15:45 Desertai be glitimo: asortimento plėtros galimybė ar neįveikiama užduotis? Knygos „Saldžios dienos su Liu: įkvėpimai darantys mus laimingus“ autorė, Liu Patty desertinės įkūrėja, Liucina Rimgailė.

Koralinė B salė:

15:45 Pasigilinkime į Ruby Port. Degustaciją veda Paulo Silva Niepoort Vinhos.

Registracija į pranešimus  el. paštu: egle@vynoklubas.lt arba telefonu +370 655 40 970