PROGRAMA

Pranešimai nuo 15:00

Į pranešimus būtina registracija el. paštu: egle@someljemokykla.lt arba tel.: 8 655 40970.

Vietų kiekis ribotas! Registracija iki lapkričio 15 d.

Bilietai Tiketoje

Koralinė A salė Koralinė B salė
giano15:00 Kava = Desertas. Ar tikrai?

Diskusija prie KIMBO kavos puodelio su virtuvės šefu Gian Luca Demarco

G. L. Demarco baigęs “IFSE” profesionalaus virėjo studijas, turėjo galimybę stažuotis Michelin įvertinimą turinčiuose restoranuose. Vilniuje vadovauja „Kulinarijos studijai“. Tai – pirma tokio tipo kulinarijos mokykla Lietuvoje, kur susitinka maisto gaminimo entuziastai, pradinukai ir profesionalai.

a15:00 Saldūs vynai, apie kuriuos galbūt net neįtarėte. VIETŲ NEBĖRA

Saldžiojo vyno degustacija ir diskusija.

Ragausime:

Saldžioji burgundija: Andre Bonhomme Succes D’Automne Vire Clesse AOC 2007

Saldus „Cabernet Sauvignon + Tempranillo“: Pares Balta Music Tinto Penedes DO 2015

Saldus „Chenin Blanc“ iš Limoux: Rives Blanques Lagremas D’Aur IGP 2016

Saldus “Tannat”:  Laplace Vin de Liqueur Maydie Tannat Vintage 2014

Rumuniškas  ledo vynas: Liliac & Kracher Ice Wine Transylvania 2016

Degustaciją veda Arūnas Starkus

naive15:45 Šokoladas gimsta ant medžio.

Pranešimas apie kokybišką šokolado, jo skonį ir savybes. Pranešimą skaito ir šokoladu vaišina prekinio ženklo „Chocolate Naive“ įkūrėjas Domantas Užpalis

Ona J.115:45 Veganinių desertų elementai – netradiciniai produktai, skoniai, gamybos metodai

Sužinosite apie tai, kaip gaminami veganiški desertai, kokia jų sudėtis ir skonio savybės. Taip pat turėsite galimybę paragauti šviežių veganiškų desertų.

Pranešimą skaito augalinio maisto technologė Ona Jurkšienė

16:30 Čempionato pradžia

Numatoma pabaiga 21:30